سومین دوره مسابقه چالش گرانش در دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی میانا، رضا وجدی مدیر پژوهش و فناوری واحد میانه اظهار کرد: این مسابقات در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی در قالب ۱۴تیم دانشجویی دو یا سه نفره در یک فضای کاملا دوستانه و صمیمی برگزار شد.

 

وی هدف از برگزاری این مسابقه را به کارگیری خلاقیت های مختلف و نوآوری های مبتکرانه عنوان کرد و گفت: این مسابقات همه ساله در دانشگاه های مختلف کشور برگزار می شود که امسال، سومین دوره آن نیز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه انجام گرفت.

 

 

مدیر پژوهش و فناوری واحد میانه اضافه کرد: هدف اصلی از طراحی این مسابقات در دنیا کسب ایده هایی برای طراحی و ساخت سازه ها  و مکانیزم هایی است که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره های دیگر و همچنین به حداقل رساندن آسیب های وارد بر این کاوشگرها یاری کند.

 

وجدی دلیل استفاده از تخم مرغ در این مسابقه را حساسیت و ظرافت آن برشمرد و تاکید کرد: شرکت کنندگان بایستی سازه ی خاصی ساخته و تخم مرغ را به گونه ای در آن جاسازی می کردند که با سقوط سازه از ارتفاع مشخص (پرتاب حدوداً ۱۲ متر )، تخم مرغ از سازه خارج شده و کمترین آسیب را ببیند.

 

 

او در بخش دیگری سخنان خود خاطر نشان کرد: در این گونه مسابقات ابتکار و خلاقیت در ارائه ایده ای نو برای محافظت تخم مرغ و همچنین داشتن طرح فنی و مهندسی و از پیش طراحی شده به سالم ماندن تخم مرغ کمک می کند.

 

عضو هیات علمی واحد میانه در خصوص سالم ماندن تخم مرغ در هنگام فرود و طراحی روشی نو بیان کرد: دانشجویان و دانش آموزان روشی را طراحی کرده بودند که نحوه فرود تخم مرغ به گونه ای باشد که ضربه ناشی از برخورد باعث شکستگی آن نشود و برای این کار باید شتاب گرانش، زاویه پرتاب و پارامترهای سطح تخم مرغ و زمین مورد بررسی قرار می گرفت.

 

در پایان مسابقه تیم های پاندا سه با ۵/۲۸۱، دنیا با ۹/۲۷۲ و سفیر سه۳ با ۸/۲۷۱ امتیاز به ترتیب اول تا سوم شدند و با اهداء جوایز از تیم های برتر تجلیل بعمل آمد.

 

 

انتهای پیام/

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *