هیچ مورد «تب کریمه» در آذربایجان‌شرقی گزارش نشده است/ بعد از خرید گوشت ۲۴ ساعت در فریزر بماند

به گزارش میانا به نقل از فارس، علی تقی‌زاده اظهار کرد: خوشبختانه هیچ مورد «تب‌کریمه» در استان آذربایجان‌شرقی مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه علت وقوع «تب‌کریمه» استفاده از گوشت آلوده است، افزود: اگر فرآورده‌های گوشتی به صورت بهداشتی ذبح شوند این مشکل ایجاد نخواهد شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی  تبریز متدکر شد: برای پیشگیری از وقوع «تب کریمه» در استان بهترین راه در این است که بعد از خرید گوشت به مدت ۲۴ ساعت در فریزر نگهداری شود تا تمام میکروب‌های آن کشته شود.

وی افزود: مردم باید دقت کافی از رستوران‌ها و مکان‌های فروش فراورده‌های گوشتی را داشته باشند و در هر  جای بدون پروانه بهداشتی و نکات ایمنی اقدام به تهیه گوشت و یا غذای گوشتی نکنند.

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *