لزوم تسریع در بازسازی و مرمت خانه پدری علامه امینی در روستای سردهایی سراب

به گزارش میانا به نقل از فارس، آیت الله علی ملکوتی اظهار داشت: همه ما موظف به تکریم و بزرگداشت بزرگان و دانشمندانی هستیم که عمر و وقت خود را صرف بقا و تحکیم امامت و ولایت کردند.

وی با اشاره به خدمات گرانسنگ و ارزشمند علامه امینی به جهان اسلام و مکتب تشیع علوی گفت: صیانت از آثار برجای مانده این بزرگوار در واقع احترام گداشتن به مقام علم و فقاهت است.

وی اظهار امیدواری کرد که تا هرچه سریع‌تر بازسازی و مرمت خانه پدری علامه امینی با مساعدت و توجه مسئولان و مردم به اتمام برسد.

در ۱۴ کیلومتری جنوب غربی شهر سراب روستایی وجود دارد که نشان افتخار جهان تشیع و بزرگمرد عرصه دین و دانش علامه امینی را بر سینه دارد.

علامه امینی در روستای سردها در سال ۱۳۲۰ هجری قمری مردی چشم به جهان گشود که منشاء خدمات جاویدان به مکتب اهل بیت عصمت و طهارت شد.

وی تحصیلات مقدماتی را در تبریز گذراند و در جوانی به نجف رفت و پس از گذراندن مرحله‌ای از تحصیل دوباره به تبریز بازگشت.

بعد از مدتی تدریس و تحقیق در تبریز دوباره به نجف رفت و برای همیشه در آنجا ماند. وی در سال ۱۳۳۵ قمری تألیف کتاب شهداء الفضیله را آغاز کرد. موضوع این کتاب درباره عالمانی بود که در راه حق به شهادت رسیده‌اند. در این کتاب زندگی بیش از ۱۰۰ عالم شیعه از قرن ۴ تا ۱۴ ذکر شده‌ است.

اما "الغدیر" نام اثری است که علامه امینی در ۲۰ جلد به زبان عربی نگاشت. موضوع عمده کتاب اثبات واقعه غدیرخم به روایت اهل تسنن است و از این روست که علامه امینی را با این اثر، به عنوان احیاکننده ولایت می‌خوانند.

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *