واحدهای تولیدی تنها ۱۰ روز برای دریافت تسهیلات فرصت دارند

به گزارش میانا، فارس به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، اسماعیل جبارزاده در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در شهرستان شبستر، با تأکید بر ضرورت شناسایی مشکلات صنعتگران اظهار داشت: تا آن جا که مقدور و در چهارچوب اختیارات استانی است برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تلاش می‌کنیم.

وی ادامه داد: در طول دو هفته گذشته ۲۵۶ پرونده واحدهای تولیدی بررسی و برای معرفی به سیستم بانکی تصویب شد که از این تعداد ۵۲ مورد در بخش صنعت و ۲۰۴ مورد نیز در بخش کشاورزی بوده است.

* اکثر واحدهای تولیدی دچار مشکل نقدینگی و تسهیلات در گردش هستند

جبارزاده تأکید کرد: باید روند معرفی پرونده واحدهای تولیدی استان به سیستم بانکی و دریافت تسهیلات افزایش یافته و تمام پرونده‌ها تا پایان شهریور ماه به سیستم بانکی معرفی شود.

وی با اشاره به اینکه اکثر واحدهای تولیدی دچار مشکل نقدینگی و تسهیلات در گردش هستند، ادامه داد: ۳۰ تا ۴۰ درصد پرونده‌های مصوب شده در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان شرقی به بانک مراجعه نکرده‌اند.

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: بعد از اینکه پرونده یک واحد تولیدی به بانک ارجاع داده شد اگر ظرف ۱۰ روز نسبت به دریافت تسهیلات از بانک مربوطه اقدام نکند باید حذف و واحد متقاضی دیگر به بانک معرفی شود.

وی با بیان اینکه وظیفه مسئولان دولتی این است که در کنار تولیدکنندگان قرار گیرند، افزود: تولیدکنندگان خوب به یاد دارند که قبل از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید نرخ سود تسهیلات دریافتی ۳۶ درصد بود، اما اکنون این نرخ ۱۸ درصد است.

جبارزاده با بیان اینکه در سال ۹۲ نرخ تورم در جامعه بالای ۴۰ درصد بود، اظهار کرد: با تک رقمی شدن نرخ تورم قطعاً نرخ تسهیلات نیز کاهش می‌یابد و امیدواریم این نرخ با گذشت زمان کاهش یابد.

وی اضافه کرد: اکنون در مرحله گذر از بحران قرار داریم و طبیعی است که در این مرحله تولیدکنندگان از تسهیلات در نظر گرفته شده بانکی برای رونق تولید استفاده کنند.

* خرید ۳۸۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط جهاد کشاورزی استان

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه همه مسؤولان استانی در خدمت بخش تولید هستند، گفت: این دیدگاه که دستگاه‌های دولتی مانع تولید بوده و حامی تولیدکنندگان نیستند، در استان وجود ندارد.

وی با اشاره به خرید ۳۸۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط جهاد کشاورزی استان افزود: تمامی دستگاه های دولتی در راستای اقتصاد مقاومتی و رونق کسب و کار در استان تلاش می کنند.

جبارزاده اضافه کرد: برای کاهش قیمت خرید مواد اولیه و کمک به تولیدکنندگان آماده ارائه تسهیلات برای ایجاد شرکت‌های تعاونی تأمین و تجهیز در استان هستیم.

فرماندار شبستر نیز با اشاره به فعالیت ۲۹۰ واحد تولیدی و صنعتی در این شهرستان گفت: تمام واحدهایی که در این شهرستان مشمول حمایت‌های بانکی بودند، شناسایی و ۹۰ طرح به دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید معرفی شده است.

سید سعید کاشانی افزود: در بخش کشاورزی سال گذشته یک هزار و ۳۰۰ هکتار زمین شهرستان شبستر به آبیاری مدرن مجهز و ۱۰ میلیارد ریال در بخش کشاورزی این شهرستان هزینه شد.

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *