فرهنگ سازی و آموزش راهکار عملی برای ترویج عفاف و حجاب در جامعه است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میانا، محمد رضا مشایخی، در جلسه برنامه ریزی برای گرامیداشت هفته عفاف و حجاب این شهرستان با بیان اینکه عفاف و حجاب در جامعه مختص زنان نبوده و شامل آهاد مردم جامعه می باشد، افزود: حجاب و عفاف میراث انبیاء الهی و جزو اعتقادات و باورهای دینی و آموزه های اخلاقی و همچنین حقوق شهروندی به شمار می آید.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار میانه  با بیان اینکه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه جزو برنامه ها و ابلاغیه های ده گانه دستگاه های مرتبط فرهنگی  و دیگر دستگاه ها برشمرد و خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه و اجرای برنامه های فرهنگی و هنری و برپایی همایش هایی با محوریت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در بین اقشار مختلف مردم می بایست عملیاتی و جزو اولویت های اصلی مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی قرار گیرد.

وی افزود: ارائه مشاوره های اخلاقی و دینی و فعالیت در راستای تقویت تولید و شناساندن مدهای لباس ایرانی و اسلامی می تواند زمینه ساز ایجاد انگیزه و تشویق افراد به سمت رعایت عفاف و حجاب بشمار آید.

مشایخی با اشاره به این موضوع که صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی و نظارت بیشتر بر قوانین مربوطه این حوزه نیاز جامعه امروز است، افزود: رعایت شئونات اسلامی در دستگاه های اجرایی و مراکز و محافل عمومی باید سرلوحه و ملاک عمل برای تمام آحاد مردم بوده و رعایت گردد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار میانه  با تاکید بر حمایت از برگزاری کارگاه های آموزشی و آثار فرهنگی از قبیل تولیدات چندرسانه ای و تالیف کتب و نشریات و پژوهش های مرتبط با عفاف و حجاب، بر لزوم رعایت دستورالعمل های مربوطه در این راستا از سوی نهاد ها و دستگاه های اجرایی متولی تاکید کرد.

وی همچنین خواستار فضاسازی و تبلیغات محیطی و تشویق فعالین حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب شد.

لازم به ذکر است مراسم پیاده روی و تجمع خانوادگی به مناسبت هفته عفاف و حجاب با عنوان “مدافعان حریم عفاف و حجاب” روز دوشنبه ۲۱ تیرماه ساعت ۱۹ از مقابل یادمان شهدای زینبیه (خ امام) تا محل امامزاده اسماعیل، مسجد جامع میانه برگزار خواهد شد.

 

انتهای پیام/

 

 

 

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

یک نظر

  1. متاسفانه چون علم جامعه شناسی در ایران جدی گرفته نمیشود ضربه میخوریم بیشترین مشکل حجاب جامعه ایران پسران هستند و تغییر نگرش فرهنگی مردان ایرانی شاید تعجب کنید ولی اگر چیزی خواهان نداشته باشد ان رواج نمی یابد پسران بواسطه جاذبه جنسی از دختران بدحجاب خوششان می اید و انها را بیشتر تحویل میگیرند نتیجه این میشه که دختر، بدحجابی ارزش بداند درحالیکه دید پسران ایران چهل سال پیش دختران با حجاب دوست داشتند و دختران هم ارزش میدانستند برای شوهر کردن.الان بیشترین فرهنگ سازی باید روی پسران باشه هروقت پسران رویگردان بشوند بدانید دختران بدحجاب طرد کم میشوند .دلیل دیگر حرفم زمانی عقیده براین بود که اگر افغانستان تریاک تولید نکند دیگر ایرانیان معتاد نمیشوند غافل از انکه فرهنگ ما ایراد دارد و هرگاه نابهنجاری باشد اعتیاد هست نمونه تریاک کم شده ولی جالب که معتاد هنوز بیشتر شده اند و خود شیشه داخل ایران تولید میشود!! تقصیر افغانستان نیست هرچیزی خواهان داشته باشد با اقدامات سلبی نمیتوان ازبین برد ما باید با فرهنگ سازی ازبین ببریم مشکل را .
    همین قضیه درمورد گروه های تکفیری هم صادق است تا اندیشه وهابیت نابود نشود باز این جریان های سلفی هستند جالبه در سال فقط ده ها هزار داعشی هلاکت میرسند ولی چون این تفکر از لحاظ فرهنگی ازبین نرفته مدام داعشی تولید و جایگزین میشوند
    متاسفانه ما در ایران قدرت فرهنگ و اندیشه را نادیده گرفتیم در حالی که مشکلات ما بعضابه ریشه از ان دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *