خوراکی‌هایی که استرس را مهار می‌کند

به گزارش میانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، کوروش جعفریان متخصص تغذیه، در خصوص اثرات مثبت و منفی نوع تغذیه در بروز استرس گفت: استرس و اضطراب شدید و بیش از حد معمول نه تنها فرد را دچار بیماری‌های روحی و روانی می‌کند بلکه در وضعیت فیزیولوژیک بدن نیز اختلال ایجاد می‌کند.

 

وی با بیان اینکه تغذیه نامطلوب و همچنین مصرف غذاهایی با چربی بالا استرس را تشدید می‌کند، افزود: مواد خوراکی که حاوی کافئین هستند نیز در بروز استرس و اضطراب در فرد نقش زیادی را ایفا می‌کنند. 

 

جعفریان با اشاره به اینکه مصرف برخی مواد غذایی می‌تواند اضطراب را کاهش دهد، تصریح کرد: مصرف لبنیات، سفیده تخم مرغ و گوشت بوقلمون که دارای ماده‌ی آرام‌بخش هستند و اثر بخشی قابل توجهی برای کاهش استرس در فرد دارند. 

 

این متخصص تغذیه ادامه داد: ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه‌ها و برخی غذاها و همچنین انواع تنقلات مفید مانند بادام زمینی نیز نقش آرام‌بخشی دارند. 

همچنین ببینید

تراکتور دوباره به تقسیم امتیازات رضایت داد/ نه به آن شوری شور، نه به این بی‌نمکی!

تیم فوتبال تراکتور امشب در دومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *