پخت حلیم افطاری در شهرستان میانه / گزارش تصویری

به گزارش میانا ، یکی از غذاهای پرمصرف و محبوب در ماه مبارک رمضان حلیم است. حلیم از معروف‌ترین غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا در سفره افطار به عنوان پیش‌غذا و در سحرگاهان به عنوان سحری مصرف می‌شود. حلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است. برای تهیه حلیم گندم از گندم، پیاز و گوشت گوساله سردست یا مرغ و مقداری روغن استفاده می‌شود.

 

IMG_0180 IMG_0190 IMG_0159 IMG_0155 IMG_0149 IMG_0111 IMG_0115 IMG_0119 IMG_0145 IMG_0110 IMG_0080 IMG_0084 IMG_0088 IMG_0091 IMG_0105 IMG_0060 IMG_0054 IMG_0051 IMG_0030 IMG_0027  IMG_0013 IMG_0026

 

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *