در این جشنواره بیش از ۱۰۰ نوع غذا آماده و در معرض نمایش گذاشته شد و پس از بررسی و داوری از بین غذاهای موجود به هفت نفر از منتخبین برتر که در طبخ غذا از فاکتورهای اعلام شده و کم نمکی و کم روغنی استفاده کرده بودند طی مراسمی از زحمات آنها تقدیر و جوایزی به رسم یادبود به آنها اهدا گردید .
خانم خدابنده کارشناس مسئول آموزش سلامت و خانم ممانی کارشناس مسئول تغذیه در این جشنواره ضمن تقدیر و تشکر از همکاری رابطین سلامت محلات؛ فرهنگ سازی تغذیه سالم را از مهمترین ثمرات این جشنواره دانستند.
دکتر نگار خالقی رییس مرکزبهداشت میانه در این جشنواره با اشاره به نقش غذای سالم در سلامتی انسان ها و شیوع انواع بیماریهای مختلف ناشی از تغذیه ناسالم از خانواده ها خواست تا از غذای سالم و بهداشتی استفاده کنند و از نمک وروغن کمتر در غذاها استفاده نمایند. ایشان در ادامه از زحمات رابطین سلامت محلات تقدیر و تشکر کرد.
درخاتمه این مراسم به سایر شرکت کنندگان در این جشنواره نیز جوایزی به رسم یاد بود اهدا گردید.