خواسته های منتخبین مردم در سفر استاندار چه بود ؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میانا، امام جمعه میانه اولین شخصی بود در جمع حاضرین و میهمانان تبریز در محل سالن جلسات فرمانداری میانه ، شروع به سخنرانی کرد، وی با  تشکر از مدیران کل فعال و پر تلاش ،گله مندی خود را از مدیرانی که گذرشان تا کنون به میانه نیوفتاده نیز ابراز داشت. در حین بیان این گله مندی  با صحبت در گوشی استاندار مبنی بر این موضوع که مثال بیاورید ، گفت : در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری و برخورداری شهرستان از موزه و حوزه راه و ترابری در خصوص وضعیت جاده های پر خطر میانه – تبریز ، از سوی مسئولین استانی  اقدامات جدی صورت نپذیرفته است .

حواشی سفر جبار زاده استاندار به شهرستان میانه
وی  همچنین با اشاره به وضعیت فعلی پایاب سد آیوغموش و مشکلات بی کاری جوانان افزود : شهرستان میانه از پتانسیل های گوناگونی برخوردار است که تاکنون از انها به درستی استفاده نشده است .
امام جمعه میانه با اشاره به وجود ۱۵ هکتار زمین های پایین دستی سدها در این شهرستان ، اظهار داشت : در صورت اجرای طرح پایاب سدآیدوغموش به ازای هر هکتار ۲نفر بصورت مستقیم مشغول بکار خواهد شد .
حامدی همچنین  خواستار توجه جدی مسئولین به مطالبات قانونی مردم شد و افزود : اقدامات انجام پذیرفته در حوزه بهداشت و درمان قابل تقدیر است .


بعد از سخنان امام جمعه شهر میانه ، نوبت به پخش کلیپ گزارش عملکرد فرماندار میانه بود .

حواشی سفر استاندار به شهرستان میانه

و نگاه هایی که برای لحاظاتی فقط معطوف به این کلیپ گزارش عملکرد شد .

حواشی سفر جبار زاده استاندار به شهرستان میانه


هرچند این کلیپ بیشتر از آنکه نمایش توانمندی های میانه باشد، بیشتر ارائه توانمندی های خود فرماندار بود به گونه ای که پس از پایان این کلیپ، سید بهلول حسینی، نماینده مردم میانه در مجلس به کنایه به فرماندار گفت: امیدواریم آقای حیدری آزاد با این اوضاع کاندیدای مجلس نشوند وگرنه می توانند رقیب خطرناکی برایمان باشند.

حواشی سفر جبار زاده استاندار به شهرستان میانه

سیدبهلول حسینی در سخنان خود ، چهاربانده نمودن مسیر میانه تا سرچم، فعال نمودن ماده ۱۸۰ در شهرستان ، پایاب سدآیدوغموش پس از گذشت ۱۰ سال از آبگیری آن ، پایاب دیگر سدهای شهرستان را از طریق همکاری سازمان آب و جهاد کشاورزی استان و شهرستان را خواستار شد.
وی با تقدیر از زحمات وزیر بهداشت و درمان و دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای پیگیری و رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان تقدیر کرده افزود: نظام سلامت در جامعه از ضرورتهای نظام است که در این راستا بیمارستان اصلی میانه با دستور وزیر محترم و تلاشهای دکتر صومی و اخذ ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در حال بازسازی بوده و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

حسینی خواستار ارتقای بخش ترکمانچای میانه شده افزود: بی تفاوتی به این امر پس از گذشت چندین سال بی تفاوتی به حق اصلی مردم منطقه است.
وی همچنین خواستار چهاربانده کردن مسیر میانه ، تیکمه داش به علت تصادفات بی شمار در این مسیر شده افزود: جلب و جذب سرمایه گذار در شهرستان نیز نیازمند رصدو پیگیری استاندار جهت رفع مشکلات اداری آنها از استان است.

حواشی سفر جبار زاده استاندار به شهرستان میانه

محمدعلی مددی دیگر نماینده میانه نیز با بیان اینکه سد شهریار در شهرستان میانه احداث شده اما رسوب گیرسد منجیل و مخزن تامین آب صنعتی و کشاورزی گیلان شده و در قبال آن دولت متعهد به اجرای ۱۲ هزار هکتار از پایاب سد شده اما تا به حال اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه توسعه بخش کشاورزی نیازمندزمین، آب و نیروی انسانی است افزود: تمام این پتانسیلها ، منابع موجود در شهرستان و موقعیت جغرافیایی ویژه آن زمینه و بسترمناسب در شهرستان را برای توسعه همه جانبه فراهم آورده است اما نیازمند مدیریت و برنامه ریزی صحیح است.
وی برشناسایی پتانسیلهای موجود و بررسی آنها برای پالایش منطقه در سند توسعه شهرستان تاکید کرده افزود: توزیع عادلانه ثروت در جامعه امری ضروری است که این امر در شهرستان ما اتفاق نیفتاده در حالیکه شهرستان میانه از نظر موقعیت جغرافیایی به ۴ استان متصل بوده و یک سوم آبهاب جاری استان را داراست.
مددی از راه اندازی بانک صنعت و معدن برای اولین بار در میانه ، پروژه در حال اجرای خانه فرهنگ مهر در راستای رفاه و آسایش فرهنگیان بازنشسته ، خانه پرتو درمانی با تجهیزات سی تی اسکن، MRI، و سونوگرافی و پروژه سینمای دیجیتال در میانه با ۳۲ میلیارد ریال و همچنین پیگیری مجدانه راه ریلی میانه خبرداده افزود: حرکتهای اصولی در راستای مطالبات مردم در شهرستان در طول دولتهای گذشته و فعلی انجام شده اما این شهرستان نیازمند توسعه هرچه بیشتر در حد نام و جایگاه مردم آن است.

حواشی سفر جبار زاده استاندار به شهرستان میانه

بعد از سخنرانی مسئولین شهرستان میانه ، جبار زاده استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به منابع محدود مالی در دولت بر لزوم برنامه ریزی در اجرای طرح های اقتصادی و عمرانی استان تاکید کرد و افزود : با تصویب سند تدبیر و توسعه شهرستان  و فعالیت مشاوران اقتصادی ،شاهد تحول اساسی در اجرای پروژهای نیمه تمام در سطح شهرستان میانه خواهیم بود .
جبار زاده با اشاره به توسعه همه جانبه در بخش های صنعت ،کشاورزی و گردشگری و همچنین تبدیل شهرستان میانه به منطقه ویژه اقتصادی ،اظهار داشت : با اجرای سند تدیبر و توسعه به لحاظ آمار بالای بیکاری در شهرستان میانه ،کارگروه های ویژه ای در خصوص حل مشکلات حوزه کشاورزی و پایاب سد های این شهرستان تشکیل خواهد شد .
وی همچنین از تشکیل ستاد حمایت از سرمایه گذاری و تامین اعتبارات از طریق منابع غیر دولتی در سطح شهرستان میانه خبر داد و افزود : مشکلات متعدد شهرستان میانه در حوزه های مختلف راه ،آب شرب و اشتغال زایی جوانان در سند تدبیر و توسعه لحاظ و پیگیری ها در این راستا ادامه خواهد یافت .
اسماعیل جبارزاده بعد از جلسه  شواری برنامه ریزی ، در منزل شهیدان خان‌محمدی حضور یافت و در فضایی صمیمی با پدر این شهیدان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی همچنین با حضور در منزل شهیدان میانجی با مادر این شهیدان که سه فرزند خود را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است، دیدار کرد.

جبارزاده در این دیدارها ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، بر تلاش و جدیت همه مسوولان در خدمت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران و رسیدگی به مشکلات آنان تاکید کرد.

امام جمعه، فرماندار و نماینده میانه در مجلس و جمعی از مسوولان استان و شهرستان، جبارزاده را در این دیدارها همراهی کردند.

شایان ذکر است شهید اسکندر خان‌محمدی در حادثه بمباران مدرسه زینبیه میانه و شهیدان عبداله و قربانعلی در جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیده اند.

همچنین شهید محمد میانجی از شهدای دوران انقلاب اسلامی است و برادران این شهید، محمدصادق و محمدتقی میانجی در دوران هشت سال دفاع مقدس به فیض شهادت نایل شده اند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی نیز به همراه مدیرکل پدافند غیرعامل و رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با حضور در منزل جانباز محمدی خواه با وی دیدار و گفت‌وگو کرد و ایثار و فداکاری این جانباز سرافراز در دوران هشت سال دفاع مقدس را مورد تجلیل قرار داد.

میانه در دوران دفاع مقدس ۸۰۰ شهید و ۱۵۰۰ جانباز تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

 

 

11

منتخبین مردم ،انتخابی فرمانداری شهرستان میانه در حوزه های مختلف ،در جریان سفر چند روز پیش جبار زاده استاندار آذربایجان شرقی در محل سالن هلال احمر شهر میانه به بیان دیدگاه ها  و مشکلات حوزه فعالیت خود پرداختند .
دیدار منتخبین با استاندار در حالی رقم خورد  که سند تدبیر و توسعه شهرستان میانه در حوزه های  استخراج و فرآوری مواد معدنی، صنعت و ایجاد صنایع پایین دست ، توسعه گردشگری و میراث فرهنگی ، توسعه کشاورزی دانش بنیان و تکمیل زنجیره تولید و تاسیس منطقه ویژه اقتصادی میانه پیش از این مراسم به تصویب رسیده بود .

در این دیدار نمایندگانی از روحانیت، ایثارگران، دانشگاهیان، معتمدین، بانوان، فعالان اقتصادی، صنعتگران، هنرمندان و فرهنگیان شهرستان میانه به بیان مسایل و مشکلات این شهرستان در حوزه‌های مختلف پرداختند و خواستار سامان‌دهی وضعیت اشتغال، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان به ویژه راه‌آهن تبریز- میانه و پایاب سدها، حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید، تسهیل زمینه فعالیت اقشار مختلف، توسعه تحصیلات عالی و سامان‌دهی محورهای ارتباطی شهرستان شدند.

حجت الاسلام والمسلیمن هاشمی ( نماینده روحانیون ) : 
وی طی سخنانی  با اشاره به جایگاه ویژه  رهبری در مکتب تشیع ، افزود :  جبران عقب ماندگی ممالک اسلامی در سایه رواج علوم و فنون جدید و نهادهای مدنی است .
۱-    فراهم ساختن زمینه ظهور امام زمان (عج) 
وظیفه روحانیت بیان حقایق و آگاه سازی دینی و علمی و جلوگیری از تدرویج بی دینی 
سوق اقشار جامعه به سمت قانون مداری و عقلانیت و خرد جمعی بمنظور جلوگیری از رفتاری خود سارنه برخی از افراد که به نام دین و دفاع از مقدسات انجام می گیرد جلوگیری شود .
۲-    ایجاد بستر مناسب در جامعه بمنظور محکوک کردن رزایل و فضایل ارزشمند باشد ، دروغ گویی تبدیل شده ارزش شده فضلیت راست گویی اثری نخواهد داشت 
۳-    استفاده از متخصیص امور بررسی چالش ها و ارائه راهکار به مسئولین 
۴-    افکار عمومی  به فکر مردن 
۵-    بستر سازی مناسبت در فرصت بدست آمد  برای تشکل  های مدنی و صنفی طبق قانون اساسی و همچنین  ایجاد فرهنگ تعامل و همکاری بجای توهم دائمی بر علیه امنیت و تقویت همدلی در حل مشکلات 
۶-    جلوگیری از وارد شدن اتهامات واهی به افراد ،بکار گیری از نخبگان و حمایت از شایسته سالاری ، ایجاد فضای وحدت و همبستگی و رعایت حریم خصوصی مردم و بی اخلاقی های رایج در این مورد با بالارفتن سطح عمومی فرهنگ 
۷-    حمایت از دولت تدبیر و امید و اینکه اصلاحات اندیشه نیست ،مرحله ای از تحول جامعه است .

ازدیگر موارد مورد اشاره این روحانی  در این دیدار بود.

غلامحسین محمدی خواه ،جانباز ۷۰ درصد  (  نماینده خانواده شهدا و ایثارگران ):
محمدی خواه در این جلسه ، از طرف خانواده های معزز شهدا و جانبازان ابراز داشت :
۱-    در راستای جمایت از خانواده های شهدا و ایثارگران : ساماندهی اشتغال در شهرستان میانه و جلوگیری از جذب و استخدام های بی رویه و عدم غفلت از استفاده و استخدام  در دستگاه های دولتی و غیر دولتی 
۲-    عمل دقیق به قانون جذب ۲۵ درصدی فرزندان شاهد و ایثارگران  
۳-    مساعدت در تامین سهم ویژه در مناطق آزاد تجاری ارس و همچنین فراهم ساختن تسهیلات در برقراری مبادرات اقتصادی 
۴-    اجرایی شدن قانون جامع ایثارگران مصوبه مجلس شورای اسلامی در دستگاه های دولتی 
۵-     تسریع در جذب قبولین کارخانه فولاد آذربایجان
۶-    تسریع در امورات کاری ایثارگران در ادارات و نهادها 
۷-    اجرای شدن ۲۰ درصد بودجه ادارات در ترویج فرهنگ شهادت 
۸-    تامین مسکن ،خانواده های شاهد و ایثارگر فاقد مسکن توسط  ادراه کل راه و شهرسازی استان
۹-    مساعدت در تکمیل مراحل ساخت گلزار مطهر شهدای میانه
۱۰-     افزایش مستمری خانواده های شهدا و جانبازان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی 
بهبودی ( نماینده معتمدین شهر میانه ) :
وی رویکرد  فرماندار میانه را به جهت فعالیت در پایتخت کشور ، دیدگاه و نگاه کلان نسبت به مسائل ، بدون تنگ نظری و حسادت خواند و گفت : سعادت و خوشبختی نسیب مردم میانه شده است که چنین مسئولی پای کار آمده است .
وی با انتقاد از وضعیت  پیش آمده در خصوص نبود نشاط و شادابی در جامعه به علت وجود بیکاران دانشگاهی عنوان کرد .
بهبودی همچنین از وضعیت موارد زیر انتقاد کرد :
قرار گرفتن دروازه میانه در سرچم 
شبکه ریلی راه آهن میانه – تبریز 
نبود آب شرب سالم و بیماری های کلوی حاصل 
ضعف در عملکر صدا و سیما جمهوری اسلامی در شهرستان میانه و انعکاس اخبار در شان مردم 
تجهیزات بهداشت و درمان و حمل و نقل شهری ، صنعت گردشگری ، پروژهای نیمه تمام مسکن مهر  خیرین مسکن ساز 

دکتر جلیل اجلی ( به نمایندگی از جامعه دانشگاهی ):
اجلی ،معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شهر میانه در این مراسم با اشاره به وجود ۹ مرکز فعال آموزش عالی در شهرستان میانه افزود : متاسفانه در سالهای توسعه آموزش عالی در شهرستان میانه متوازین نبوده که باعث گردیده تا دانشجویان از رشته های پزشکی و پیرا پزشکی بی بهر بمانند .
وی عمده فعالیت و مشکلات و دیدگاه های قشر دانشگاهی را موارد زیر عنوان کرد  : 
۱-    لزوم  راه اندازی رشته های علوم پزشکی و رشته های پیرا پزشکی ، پیرو مجوز اخذ شده در مجمع عالی سلامت .
۲-    لزوم  راه اندازی دانشکده علوم (با توجه به وجود دو حوزه علمیه خواهران و بردان درشهرستان میانه  قرآنی )
۳-    راه اندازی پژهشکده تربیت بدنی 
۴-    اخذ تصمیمات جدی از سوی دولتمردان در خصوص موج حملات فضای مجازی و شیوع مصرف مواد مخدر در بین دانشجویان 
۵-     توسعه تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در مراکز استان و عدم  پذیرش دانشجویان جذب دانشجو در کاردانی و کارشناسی و فراهم ساختن این امکان به شهرستان ها
۶-    ایجاد دانشگاه های بین المللی و کسب درآمد از فعالیت های آموزشی و پژوهشی در سطح استان 
حافظه شیخ الاسلامی (نماینده جامعه بانوان):
حافظه شیخ الاسلامی ،رئیس شورای اسلامی شهر میانه در این مراسم با اشاره به این موضوع که سلامت جامعه در سایه سلامت بنیان خانواده و زنان است افزود : طرح نشاط اجتماعی و کاگروهای ویژه ای در این خصوص از اقدامات فرماندار میانه در طول چند ماه گذشته است و همچنین احداث پارک بانوان توسط شهرداری و شورای شهر میانه خبر ذاذ و
وی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد فرماندار و اجرای برنامه های متنوع ، از لازمه اجرایی شدن  مفاد برنامه پنجم توسعه و اجرایی شدن آن توسط ادارات و سازمان ها تاکید کرد . و در ادامه خواستار پیگیری و اقدامات عملی دولتمردان در موارد زیر شد : 
صنایع دستی و مشاغل خانگی 
ایجاد فرصت های برابر شغلی 
استفاداه بانوان توامند در عرصه های مدیرینی
ایجاد فرهنگ سرا 

انگوتی ( منتخب  حوزه اقتصادی شهرستان ):

خواسته های منتخب حوزه اقتصادی در این مراسم شامل موارد زیر بود :
۱-    پشتیبانی از تولید و اشتغال و  تامین امنیت سرمایه گذاری در سطح شهرستان
۲-    رسیدگی به امور مالیاتی و اصلاح نمایندگان در قوانین مالیانی تولیدکنندگان و کارآفرینان 
۳-    لزوم اشتغال زایی در عمل و نه در شعار مسئولین 
۴-    ایجاد کمیته بررسی حمایت از تولیدکنندگان 
۵-    عدم صدور مجوز برای احداث سد های پلیمری 
۶-    تبدیل شهرستان میانه به منطقه ویژه اقتصادی 

آریامنش ( منتخب و نماینده قشر صنعت گر):

آریامنش عضو سابق شواری اسلامی شهر میانه در ادوار گذشته در این جلسه به بیان مشکلات و نظرات و دیدگاه های این قشر به شرح ذیل پرداخت : 
۱-    اجرای جهاد اقتصادی در فرمایشات مقام معظم رهبر ( مد ظله العالی ) و تعیین وظایف 
۲-    123 واحد تولید فعال و نیمه فعال و ۸۰ واحد تولید تعطیل لازمه توجه جدی اداره صنعت و معدن و تجارت 
۳-    حمایت از تشکلیل خانه صنعت و معدن و تجارت برای اولین بار در شهرستان میانه  
۴-    تاسیس اداره استاندارد 
۵-    ایجاد زیر ساخت های توسعه و تولید ، به لحاظ دوری از مرکز استان و رسیدگی به وضعیت جاده میانه – بستان آباد
۶-    فقر در صنایع تبدیلی و نگهداری مواد غذایی 
۷-    تبدیل اداره صنعت و معدن شهرستان به معاونت اداره کل 

رسول زاده ( نماینده قشر فرهنگیان ):

۱-    بهسازی مدارس به جهت قدمت و فرسودگی مدارس شهرستان میانه 
۲-    لزوم هوشمند سازی مدارس
۳-    رسیدگی به فضاهای سرپوشیده ورزشی 
۴-    اولیت طرح رتبه بندی معلمان 
۵-    اولویت آموزش و پرورش بمنظور بهرمندی از در آمدهای هدف بندی یارانه ای 
زهرا خدابنده ( نماینده هنرمندان ):
۱-    لزوم استقرار شورای نظارت بر نمایش و موسیقی در شهرستان میانه
۲-    سالن های تخصصی برای اجرای نمایش و فیلم نامه 
۳-     نبود امکانات پایه در تنها مجتمع فرهنگی – هنری شهر میانه


استاندار آذربایجان شرقی پس از شنیدن سخنان این منتخبان خطاب به مردم میانه گفت: نمی دانستیم شما این همه سخنور و خطیب در شهرستانتان دارید.

وی با بیان این موضوع که صدای پای توسعه میانه به گوش می رسد، همدلی مسئولان شهرستان را در راستای این پیشرفت قابل تحسین دانست.

جبارزاده در ادامه با اشاره به حمایت ویژه دولت تدبیر و امید از بخش خصوصی گفت: در دولت های قبلی برخی رقابت ها بین بخش خصوصی و دولتی دیده می شد به گونه ای که اگر در نقطه ای یک شرکت خصوصی زده می شد در مقابل آن یک اداره دولتی قرار می گرفت و بخش دولتی در تمامی امورات دخالت می کرد به گونه ای که استانداری حتی برای خود سلسله نانوایی هایی داشت که این امر در جای خود تعجب آور است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که همه ظرفیت‌های توسعه شهرستان میانه آماده است، گفت: در سایه وحدت و همدلی مسوولان دلسوز، میانه پرشتاب در مسیر توسعه حرکت می‌کند.

دکتر اسماعیل جبارزاده در دیدار صمیمی با منتخبین شهرستان میانه، با اشاره به مطالب مطرح شده در این دیدار، گفت: با گزارش‌هایی که از عملکرد دولت تدبیر و امید در یک سال گذشته در شهرستان میانه ارایه شد و حتی انتقادهایی که مطرح شد صدای پای توسعه را در این شهرستان شنیدیم.

وی افزود: شهرستان میانه با وجود مسایل و مشکلات متعدد از نظر تعداد پروژه‌های افتتاح شده در یک سال اخیر رتبه اول استان را دارد که این شایسته تقدیر است.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید در شرایط خاص اقتصادی و محدودیت منابع در دو موضوع امنیت و سلامت به صورت تمام و کمال وارد شده و در بقیه موارد به دنبال بسترسازی برای حضور بخش خصوصی است.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با سایر کشورها امن‌ترین کشور منطقه است و دولت حفظ امنیت را به عنوان اولین مسوولیت وظیفه خود می‌داند.

جبارزاده با بیان این که اقدامات دولت در حوزه سلامت در مقایسه با دولت‌های پیشین بی‌سابقه است، گفت: امروز در جمهوری اسلامی تمام آحاد مردم تحت پوشش بیمه و خدمات درمانی هستند و دولت تدبیر و امید دغدغه مقام معظم رهبری در حوزه سلامت را تحقق بخشیده است.

وی با اشاره به این که در گذشته تصور بر این بود که دولت باید در همه امور دخالت کند، اظهار داشت: دولت در امور حاکمیتی مسوول است و بقیه امور باید به مردم سپرده شود، در حالی که در گذشته نه تنها این اتفاق نیفتاده بود بلکه دولت به عنوان رقیب مردم عمل می‌کرد.

جبارزاده تصریح کرد: دولت تدبیر و امید به همه کارگزاران خود تاکید کرده است که بنای رقابت با بخش خصوصی و مردم را ندارد و خود را رفیق و خدمت‌گزار مردم می‌داند.

وی افزود: مردم و بخش خصوصی بیشتر از این که درخواست منابع داشته باشند از موانع و مشکلات قانونی گله‌مند هستند که با اندکی توجه و دید وسیع قابل حل است.

جبارزاده تاکید کرد: تمام خواسته‌های مطرح شده در این جلسه را پیگیری خواهیم کرد و مسوولان استانی و شهرستانی نیز تحقق خواسته‌های بحق مردم را وظیفه خود می‌دانند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تصویب سند تدبیر و توسعه شهرستان میانه، اظهار داشت: این سند در راستای تاکید دولت دکتر روحانی مبنی بر نگاه ویژه به مسایل شهرستانی تنظیم شده و مسایل و مشکلات اصلی شهرستان در آن مورد توجه قرار گرفته است.

وی، توسعه معادن، گردشگری، کشاورزی و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی را هسته‌های کلیدی سند تدبیر توسعه شهرستان میانه ذکر کرد و گفت: همه ظرفیت‌های توسعه این شهرستان آماده است و باید بستر مناسب برای شکوفایی این ظرفیت‌ها را فراهم کنیم.

جبارزاده در پایان تصریح کرد: میانه دروازه آذربایجان نیست بلکه ویترین آذربایجان است و ما می‌خواهیم میانه الگو و معرف ویژگی‌های آذربایجان باشد.

 

 

 

 

 

 

 

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …