شیوع باکتری «گوشتخوار» در ژاپن!

به گزارش میانا، باشگاه خبرنگاران به نقل از ایندیپندنت، بیش از ۵۰۰ نفر در ژاپن به یک بیماری ناشی از یک باکتری مرموز و مرگبار مبتلا شده‌اند که ظرف چند ساعت می‌تواند به مرگ افراد منجر شود!

کارشناسان هشدار داده‌اند که ابتلا به این بیماری می‌تواند در مدت کمتر از چند ساعت منجر به از کار افتادن اعضای بدن و در نهایت مرگ شخص شود. از جمله علائم ابتلا به این بیماری باد کردن دستها و پاها و احساس درد در این نواحی و تب شدید است.

عامل این بیماری یک باکتری گوشتخوار به نام Streptococcus Pyogenes است که در مرحله آخر بیماری شروع به خوردن گوشت و بافت‌های بدن می کند و باعث مرگ شخص می شود.

بیشتر افراد مبتلا شده ۳۰ سال و بالاتر بوده‌اند. در صورتی که این بیماری خیلی زود تشخیص داده شود پزشکان می‌توانند با تجویز آنتی‌بیوتیک جلوی پیشرفت آن را بگیرند؛ اما هنوز علت ابتلا به این بیماری مشخص نیست!

بنابر اعلام «مؤسسه ملی بیماری‌های عفونی» ژاپن از ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۱۷) تا ۱۰ دسامبر تعداد ۵۲۵ نفر در ژاپن به این بیماری مبتلا شده‌اند که این رقم از سال ۱۹۹۹ که نخستین بار این بیماری شیوع پیدا کرد، در بالاترین سطح قرار دارد.

تعداد افراد مبتلا به این بیماری  هر ساله افزایش یافته است؛ اما علت ابتلای افراد به آن همچنان ناشناخته مانده است. در سال ۲۰۱۳، تعداد افراد مبتلا به این بیماری ۲۰۳ نفر بود.

باکتری گوشتخوار که در یک سوم موارد منجر به مرگ افراد می‌‌شود باعث نابودی بافت‌های بدن شده و در مدت چند روز شخص را می‌کشد. ار این بیماری با نام «سندرم شوکه‌کننده سمی» (TSLS) نام برده می‌شود.

همچنین ببینید

تراکتور دوباره به تقسیم امتیازات رضایت داد/ نه به آن شوری شور، نه به این بی‌نمکی!

تیم فوتبال تراکتور امشب در دومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *