مروری بر خواص سه بادام/ اینفوگرافیک

به گزارش میانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، بادام دارای مقدار زیادی چربی است، اما از نوع غیر اشباع! این چربی خطر بیماری‌های قلبی را کم می‌کند. تحقیقات نشان داده است که تمامی مغز‌های خوراکی، بیماری‌های قلبی و کلسترول بد را دور می‌کنند.

مطالعه‌ای نشان داده است، افرادی که ۵ بار در هفته آجیل می‌خورند،۵۰ درصد احتمال خطر برای بیماری‌های قلبی را از خود دور می‌کنند.

در این اینفوگرافی به خواص بادام، بادام زمینی و بادام هندی اشاره می کنیم:

 مروری بر خواص سه بادام+اینفوگرافی

همچنین ببینید

تراکتور دوباره به تقسیم امتیازات رضایت داد/ نه به آن شوری شور، نه به این بی‌نمکی!

تیم فوتبال تراکتور امشب در دومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *