ماده غذایی برای مقابله با سرطان سینه در خانمها/ افزایش فعالیت مغز با مصرف کدو تنبل

به گزارش میانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، کدو یکی از محصولات جالیزی است که برای افراد خام خوار جزء منابع اصلی غذا محسوب می شود. کدو تنبل برخلاف نامش دارای خواص متعدد فراوانی است که در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد درمانی دارد.

خواص درمانی کدو تنبل به شرح زیر است:

سرشار از بتاکاروتن و مفید برای سلامت چشم ها و پیشگیری کننده از پیرچشمی

ضد سرطان سینه و پروستات

تقویت سیستم ایمنی بدن و ریه‌ها

کاهنده قند خون و ضد دیابت

منبغ غنی و سرشار از ویتامین های A وE , C

ضد سرماخوردگی و آنفولانزا

مفید برای سلامت عروق و اعصاب

ضد افسردگی

پیشگیری از سنگ کلیه

کم کالری و مفید برای کاهش وزن

غنی از پتاسیم و مفید برای فشارخون

ضد یبوست، بواسیر و چربی خون

درمانگر عفونت مثانه

درمانگر یرقان، ادرار آور و تب بر

برطرف کننده سردرد، بی خوابی و خستگی اعصاب

تقویت کننده حافظه

تقویت کننده قلب

شما می توانید از کدو حلوایی در سوپ یا خورش به صورت پوره استفاده کنید.تخم کدو را نیز می توان در تولید نان سبوس دار و در تهیه شیرینی رژیمی استفاده نمود، همچنین می توان از روغن تخم کدو به عنوان چاشنی سالاد استفاده نمود.

همچنین ببینید

تراکتور دوباره به تقسیم امتیازات رضایت داد/ نه به آن شوری شور، نه به این بی‌نمکی!

تیم فوتبال تراکتور امشب در دومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *