اولین جشنواره فطیر و غذاهای محلی هریس

به گزارش میانا به نقل از دانا، اولین جشنواره فطیر و غذاهای محلی هریس جمعه پانزدهم مرداد در روستای هرزه ورز شهرستان هریس از توابع استان آذربایجان شرقی برگزار شد. فطیر نوعی نان است که بصورت مغزدار، ساده، کنجدی و کره ای تهیه می‌شود و با طعم خوش مزه اش ماندگاری مناسبی دارد. فطیر هریس در آذربایجان شرقی منحصر به فرد بوده و آوازه خاصی دارد.

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *