قدرت موشکی ایران؛ عامل بازدارنده در مقابل تهدیدات دشمنان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میانا، یازده و دوازده بهمن سال ۶۵ میگ‌های عراقی ددمنشانه شهر ما را بمباران کردند و ملت بی‌دفاع را به خاک و خون کشیدند؛ شهدای مدارس دخترانه زینبیه و ثارالله، مصداق بارز آن است که هیچ‌گاه از خاطر ملت پاک نخواهد شد که به فرموده مقام معظم رهبری(مد) شهدای زینبیه و ثارالله سند مظلومیت مردم بی دفاع ایران هستند .

همین خلأ دفاعی باعث گردید طبق آمار، شانزده هزار نفر از هموطنانمان براثر بمباران هوایی و موشک‌باران مظلومانه شهید شوند. ما اگر آن روز قدرت موشکی و پدافند هوایی لازم را داشتیم، دشمن به‌راحتی قادر نبود به شهرهای ما حمله کند.

حتی اگر ماقبل از آغاز جنگ توسط رژیم بعث عراق، توان موشکی و دفاعی بازدارنده لازم را داشتیم، صدام ملعون جرأت آغاز جنگ را پیدا نمی‌کرد.

تجربه باارزش هشت سال دفاع مقدس، باعث شد که با بالا بردن توان موشکی این خلأ دفاعی پر شود و گزینه‌های نظامی دشمن برای برخورد نظام جمهوری اسلامی ایران، در حد حرف باقی‌مانده و روی میز پلاسیده شود.

و اما در این برهه از زمان؛ فضای جدید تعامل پس از برجام که در داخل بعضی‌ها روی آن حساب بازکرده‌اند ، پس از مانور موشکی ایران دشمن سریع ورود کرد و واکنش نشان داد و با شتاب‌زدگی مشخص نمودند که موضع آن‌ها تعامل و گفتگو نبوده بلکه یک مسئله دیگر پشت‌صحنه قرار دارد و آن مسئله گرفتن توان دفاعی نظام جمهوری اسلامی ایران در راستای مهار از بیرون و هم‌نوا کردن عده‌ای ساده‌لوح از درون کشور برای چانه‌زنی از داخل و دوقطبی سازی تا اینکه پله‌های براندازی را طبق برنامه‌ای مدت‌دار طی نمایند.

بااین‌حال، ایران امروز بخش مهمی از توان دفاعی‌اش را بر روی قدرت موشکی متمرکز کرده است و الان موشک تبدیل به یک قدرت بازدارنده برای ما شده است.

و دشمن به دنبال آن است که این امکان دفاعی را از ما بگیرد و یا اینکه اگر نتوانند تا یک حدی ما را در تولید قدرت موشکی فریز کرده، سپس به عقب برانند تا همچنان خودشان دست برتر در منطقه را داشته باشند.

هدف مطلوب دشمن تغییر موازنه قوا به نفع خود است و تغییر موازنه قوا وقتی شکل می‌گیرد که رژیم غاصب صهیونیستی بتواند ما را تهدید کند و مانتوانیم پاسخ مناسبی بدهیم. و کشوری که نمی‌تواند پاسخ تهدیدهای خود را بدهد، قاعدتاً توسط دشمن کانالی زه شده، سپس در مسیر دلخواه تسلیم می‌شود.

آن‌ها خوب می‌دانند، مسئله پیشرفت موشکی ایران، یکی از عوامل اقتدار ما در منطقه است و می‌خواهند این توان را از ما بگیرند.

و همین جایگاه ویژه قدرت موشکی است که ما را قدرت اول منطقه کرده و مانع وقوع جنگ شده و احیاناً اگر جنگی علیه کشور ما روی دهد، توان پاسخ‌گویی لازم راداریم که نیروی مهاجم را با شکست مواجه کنیم.

پس برای حفظ و حراست از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد امنیت و آرامش برای مردم، توانمندی بالای موشکی یکی از الزامات دفاعی است.

چراکه اگر به تاریخ رجوع کنیم، هر جا ما توان دفاعی ضعیفی داشتیم، مورد هجوم و تاخت‌وتاز واقع شدیم، بسیاری از مردم ما کشته شدند و شاهد جدایی قسمتی از خاک کشورمان بودیم.

دراین‌بین، یک عده هستند که خواه یا نا خواه با دشمن هم‌نوا و همراه می‌شوند؛ بعضی‌ها را جو روشنفکری و نرمی و لطافت بیش‌ازحدمی گیردو می گویند: با تعامل و گفتمان با دنیا پیش می رویم و زمان موشک گذشته است و لازم نداریم.

در حالیکه، توانمندی موشکی یکی از عوامل آن است که گردن کلفتان دنیا به حسابت بیاورند و به گفتمانت گوش دهند؛ و پشتوانه محکمی در مذاکرات بود که چه بسا اگر این پشتوانه نبود مشکلات عدیده ای برای ما ایجاد می شد و اصلاً دشمن ما را به حساب نمی آورد که با تمام ایادی اش روبروی ما در پشت میز مذاکره بنشیند.

ارتقاء قدرت دفاعی یک امر عقلی، عرفی و سیاست کلان نظام جمهوری اسلامی ایران است.

اصلاً لازم نیست اجازه ای هم در این زمینه، از کدخدای بعضی ها گرفته شود. انتظار این است که دولت مردان سیاست انفعال را کنار گذاشته و در قبال حوزه دفاعی، در مقابل واکنش های بی مبنای غربی، موضع قاطع بگیرند و با حداکثر توان از حوزه دفاعی حمایت کنند.

 

نگارنده: قربان امینی

انتهای پیام/

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *