۰
 
کد مطلب: 46650 |
 
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۵ ساعت ۰۴:۲۰
طبخ ماهی به روش ساج غذای سنتی میانه+تصاویر
 
 
ماهی ساجی (به ترکی آذربایجانی: ساج بالیغی)، غذای سنتی شهر میانه در استان آذربایجان شرقی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میانا، ماهی ساجی (ساج بالیغی)غذای سنتی شهر میانه در آذربایجان شرقی است .برای تهیه این غذا پس از تمیز کردن آن را روی صفحه فلزی پهن و کباب می‌کنند.

برای تهیه این غذا پس از سفره کردن شکمِ ماهی (اغلب ماهی قزل‌آلا)، به دو طرف آن با نسبت مشخصی آرد و نمک زده و آن را روی صفحه فلزی گردی به نام ساج پهن و کباب می‌کنند.

 عدم استفاده از هرگونه روغن و غیر مستقیم بودن حرارت در این روش پخت، آن را به یکی از سالم‌ترین روش‌های طبخ ماهی با حفظ حداکثری مواد مغذی بدل کرده است.

 

 

۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲

 

 

نگارنده: سید محمد حسینی

انتهای پیام/

 

 

 
 
 
 

نظر شما در مورد این مطلب