نان سفید خوشمزه‌ اما مضر

به گزارش میانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، امروزه شاهد تنوع زیادی در نان‌های سنتی و فانتزی هستیم اما گروهی از نان‌ها به دلیل تبلیغات سلامت از چرخه بازار گروهی از نان‌ها در حال خارج شدن هستند. در دنیا حدود ۱۵۴ نان رسمی ثبت شده است که دارای ارزش غنی غذایی است. در کشورهای اروپایی مصرف نان سویا رو به افزایش است به گونه‌ای که تولیدکنندگان نان با آرد سفید نگران این موضوع حذف شدن نان سفید از چرخه‌ی غذایی مردم می‌باشند.

 نان سفید طعم خوبی دارد یک قطعه نان تست سفید دارای بافت پنبه‌ای و بوی مطبوعی است؛ اما به عنوان یک ماده غذایی ناسالم یاد می‌شود دانشمندان و متخصصان تغذیه بر این اساس در حال تلاش‌اند که نان سفید را مانند نان‌های چاودار غنی‌سازی کنند به گونه‌ای که طعم خوب خود را از دست ندهد.

فقط یک درصد از جمعیت دنیا قادر به هضم درست گلوتن و پروتئین در گندم می‌باشند در صورتی که شمار زیادی بعد از خوردن نان سفید نفخ می‌کنند و اگر خمیرنان به خوبی ورز داده نشده باشد باعث پف کردن شکم می‌شود و زمینه مناسبی برای چاقی، انباشت و ذخیره سازی چربی در ناحیه شکم است.

اما خوشبختانه با اطلاع‌رسانی از مصرف نان سبوس‌دار و تیره به جای نان سفید در سال ۲۰۱۰ تا سال ۲۰۱۵ شاهد کاهش مصرف چشمگیر نان سفید بوده‌ایم. تمرکز بازار در حال حاضر بر روی نان‌های سبوس‌دار، چاودار فاقد گلوتن و… است.

همچنین ببینید

تراکتور دوباره به تقسیم امتیازات رضایت داد/ نه به آن شوری شور، نه به این بی‌نمکی!

تیم فوتبال تراکتور امشب در دومین بازی خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *