پایان شایعه آلودگی آب تهران

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میانا به نقل از فرهنگ ؛ رحمت‌الله حافظی با بیان اینکه سخنانم در مورد آلودگی آب تهران بر اساس مستندات است، به مهرگفت: روز پنجشنبه گذشته شاهد آن بودیم که از سوی معاونت تحقیقات و فناوری ریاست‌ جمهوری خبر راه‌اندازی سامانه نیترات‌زدایی به روش الکتروبیوشیمی را داده بودند که به نظر من دیگر پس از این اتفاق موضوع آلودگی آب تهران مختومه است زیرا اگر همین روند ادامه پیدا می‌کرد ما در سال‌های بعد با مشکلات بیشتری مواجه بودیم.

وی ادامه داد: با وجود آنکه این روش، روش گران و پرهزینه‌ای برای نیترات‌زدایی از آب است اما نگرانی‌های ما را در خصوص آب شرب برطرف می‌کند.

حافظی در پاسخ به این پرسش که با تغییر استانداردهای نیترات آب امکان تغییر سلامت آب از لحاظ نیترات وجود ندارد، گفت: آژانس محیط زیست آمریکا PPM10 را استاندارد می داند و سازمان جهانی بهداشت این استاندارد را PPM50 دانسته که در کشور ما نیز همین استاندارد مورد تاکید است.

همچنین ببینید

تنها سلاح مقابله با موانع نفوذ و فتنه، بصیرت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد بیرامی با اشاره به حوادث و …

یک نظر

  1. نمیدانم آنچه از آقای حافظی نقل شده حقیقتا گفته ایشان است یا در نقل قول اشتباهی صورت گرفته!زیرا آژانس حفاظت محیط زیست امریکا که میزان نیترات را 10 پی پی ام می داند این مقدار را بر مبنای ازت عنوان کرده و به عبارت ساده تر وقتی گفته می شود نیترات بر حسب ازت حد اکثر 10 پی پی ام است یعنی نیترات 44 پی پی ام (به تقریب) بیشتر نباید باشد زیرا هر میلی گرم نیترات بر حسب ازت حدودا 4.4 میلی گرم نیترات بر حسب نیترات است!

    در رابطه با اینکه اصولا "بر حسب" یعنی چه,WWW.YARABUMCO.IR اطلاعات خوبی می دهد.
     

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *